ISTINA? HARADINAJ: Vučić se smučio srpskom narodu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Kosova Ramuš Haradinaj danas je na konferenciji za medije izjavio da nesuglasica u vrhu Kosova nema kao i da je njegov odnos sa Tačijem “nikad bolji”.

 

Haradinaj je naveo da takse od 100 poskupljenja neće skoro biti ukinute, ali napominje da EU i ostatak sveta nema prav da sugeriše pta Priština da radi jer taj ist Zapad nije izdejstvovao primanje Kosova u Interpol.

Iako nije poznato da li je Haradinaj sam doneo odluku o dizanju akciza na uvoz srpske robe, on je naveo da nema nameru da otkriva dokle će ove mere trajati kao ni da li će novih mera dodatno biti.

Advertisements

 

Haradinaj je rekao da će ovim potezom biti poslata jasna poruka Beogradu i tamošnjim vlastima da nema igre sa Kosovom. Zanimljivo je da je Haradinaj spomeuo i Vučića lično.

 

Uveli smo akcize dodatna poskupljenja, ne može više niko sa nama da e igra. Ovo nema veze sa Interpolom već opstrukcijama vlasti u Beogradu i paralelnim vlastima na Severu Kosova. Znam da se srpskom narodu Vučić već smučio i opet ponavljam ono što sam rekao pre nekoliko dana, možemo za nekoliko danas sruštii Vučića sa vlasti u Beogradu – zaključio je Haradinaj.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: AFP

Advertisements

error: