ISTI SREĆKO ŠOJIĆ! Marko Đurić počeo da nosi zavoje na rukama

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Albanski separatisti juče su u Prištini na brutalan i nasilan način napali naš narod na Severu Kosova i Metohije. Ponosan sam na građane Kosovske Mitrovice koji su se goloruki i mirno branili – kaže direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić u obraćanju, prvom nakon što je juče bio uhapšen u Kosovskoj Mitrovici i s lisicama na rukama sproveden u Prištinu, a zatim i do administrativnog prelaza Merdare.

 

 

On kaže da je “notorna laž” da kosovske vlasti nisu obaveštene o njegovom dolasku.

– Kada su videli da smo počeli da razgovaramo na slobodan način, poslali su stotine naoružanih, razularenu terorističku bandu – kaže on i dodaje:

Advertisements

– Kad su počeli kundacima da biju poslanike, obične građane, žene, da ih šutiraju, bacaju šok-bombe, kada su hteli da srpske predstavnike, vodajući mene kao psa, vukući me za kravatu po zemlji, da ponize, misleći da tako mogu da ponize Srbiju, nakon toga su me stavili u jedan od transportera – rekao je on.

 

Kako je naveo, pripadnici ROSU su na putu ka Prištini pokušali da ga ponize.

– Nabijali su mi glavu na koleno, pravili selfije sa mnom, sve vreme su mi držali pušku “kalašnjikov” uperenu u stomak, a jedan mi je pretio i nožem. Onda su me izveli iz tog transportera, vodali su me po ulicama Prištine i na kraju stavili u podrum. Pevali su “Alahu akber” i druge pesme – opisao je Đurić jučerašnji događaj.

 

REPUBLIKA.RS BLIC.RS

 

Advertisements

error: