INFORMER: Saša Mirković i CIA ruše Vučića!

Podeli vest sa drugima!
  • 256
    Shares

Advertisements

Amerikanac Erik Berns, savetnik Zorana Zaeva, 21. maja se sreo sa Sašom Mirkovićem, obaveštajcem Bobanom Jovanovićem i vlasnikom makedonske TV Nova Seadom Kočanom.

 

Tema sastanka bilo rušenje vlasti u Srbiji. CIA iz Sofije u Skoplje već prebacila specijalni tim koji će rukovoditi ovom operacijom. Odvojeno 16 miliona evra. Za vođu opozicije izabrali Vuka Jeremića. Pobuna kreće iz Niša?!

 

Amerikanci su u ponedeljak 21. maja u Skoplju organizovali tajni sastanak na kojem je dogovarana strategija za rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove vlasti u Srbiji, otkriva Informer!

 

Protesti

Advertisements

Plan CIA predviđa demonstracije u manjim gradovima, koje biser potom proširile na Beograd

Od više nezavisnih, kredibilnih izvora dobili smo potvrdu informacije da je ovaj zaverenički sastanak organizovao američki državljanin Erik Berns, inače savetnik makedonskog premijera Zorana Zaeva.

 

‘Makedonski scenario’

Sastanku su prisustvovali bivši gradonačelnik Zaječara Saša Mirković, vlasnik makedonske TV Nova Sead Kočan i izvesni Boban Jovanović, obaveštajac zadužen za koordinaciju zapadnih službi na Balkanu. Jedina tema sastanka, tvrde upućeni, bila je rušenje vlasti u Srbiji!

 

IZVOR: Informer.rs / FOTO: FoNet / Beta

Advertisements