INFORMER: Majka bolesnog deteta je sektašica i kriminalac!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kragujevčanka Violeta Cvetković je na noge podigla celu Srbiju sa snimkom iz Doma zdravlja u Kragujevcu, gde je tvrdila da pedijatri ne žele da pregledaju njeno dete, jer “nije po proceduri i jer detetov izabrani lekar nije radio u toj smeni”.

 

Lekari iz Doma zdravlja su zgroženi ovim bezočnim lažima i najoštrije su demantovali Violetine navode, tvrdeći da je dete pregledano pet minuta pre nastanka spornog snimka.

Lekarska komora Srbije je takođe osudila širenje negativne slike o zdravstvenim radnicima u javnosti, posebno jer je reč o običnim izmišljotinima.

 

Tukla se sa pacijentima
Kako piše Informer pozivajući se na izvora koji je želeo da ostane aninoman, ovo nije prvi put da Violeta pravi incidente po Kragujevcu.

Advertisements

 

– Ona je izuzetno konfliktna ličnost, vrlo je bahata i ovo nije prvi put da pravi skandale. Ranije je napravila incident na ginekologiji, kada se potukla sa pacijentkinjama! A posebno je ostala upamćena po specijalnom zahtevu da joj se uradi kiretaža na Badnji dan, zbog čega je takođe pravila scene, što su mnogi povezali sa njenim pređašnjim boravkom u sekti – rekao je dobro obavešten izvor za Informer.

 

Osuđivana

– Violeta je pre desetak godina bila član sekte i od tada datira njeno problematično ponašanje. Tada je bila i osuđena zbog rušenja spomenika. Ima još bezbroj incidenata koji se vezuju za njeno ime, ovo su samo neki, da kažem najpoznatiji. U svakom slučaju žena je za izbegavanje – zaključio je naš izvor.

 

IZVOR / TVRDNJE : Informer.rs / Republika.rs

Advertisements

error: