INFORMACIJE CURE U JAVNOST! – Mirković će UNIŠTITI predsednika Vučića!?

Podeli vest sa drugima!
  • 210
    Shares

Advertisements

Političar i biznismen Saša Mirković nastavio je da vodi negativnu politiku usmerenu ka aktuelnoj političkoj vlasti. Iako do sada nije davao konkretne dokaze, situacija se naglo promenila.

 

Sam Mirković je počeo da otkriva pojedine detalje i informacije iz Vučićevog okruženja kao i pojedine neugodne činjenice koje su vezane za političke uspone ljudi oko Vučića ali i njegovih novih saradnika na Kosovu.

 

Situacija se otrgla kontroli kada je Mirković objavio javnosti da je pokrenuo krivičnu prijavu protiv Vučića na ime neizmirenih dugova. Tada je sam Mirković rekao da je Vučiću pozajmio 600,000 evra ali da mu duguje i dalje više od pola miliona evra.

 

Vučić je odbio da vrati dug ali je zato ćutao na moj politički progon i pritvaranje. – smatra Mirković.

Mirković deo pozajmljenog novca zaradio na estradi.

Sve je otišlo korak dalje kada je pravni zastupnik Mirkovića, advokatica Nataša Tošić objavila novu dopunu krivične prijave u kojoj su se pozvali i svedoci ove pozajmice. Kao nezgodni svedoci našli su se ministri Gašić i Zoran Mihajlović ali i sadašnju rednik Srpskog telegrafa, koji je u vreme pozajmice bio jedan od zaposlenika Kurira i Adria Media kuće.

Advertisements

Lukas branio Mirkovića na sudu

Ovaj jasan podatak ukazuje na to da se Vučić u periodu od pre nekoliko godina lično sastajao sa predstavnicima štampanih medija što ukazuje dalje na mogućnosti zloupotrebe.

Mirković bi mogao i u narednom periodu da otkriva nezgodne detalje o Vučiću a nisu isključene ni nove krivične prijave. Ipak pitanje je da li će u Tužilaštvu uopšte da prime predmet te da li će uopšte pozvati Vučića na saslušanje, što bi po zakonu morao da uradi kao i svi ostali građani.

 

Izvor: Dnevni Žurnal – Mirko Mileusnić

Napomena: Zabranjeno je svako kopiranje ili prepravljanje originalnog teksta bez saglasnosti naše redakcije!

 

Advertisements