IMAMO ISTI PROBLEM! Islamska Država najavila SMRT i KRV svim Srbima i Hrvatima!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – U balkanskoj verziji onlajn magazina Rumijah (Rumiyah), listu samozvane Islamske države (ISIL), objavljen je tekst u kojem se preti ubijanjem Hrvata i Srba pod naslovom ”Krv za neprijatelje, a med za prijatelje”.

 

Autor teksta Hrvate i Srbe naziva kafirima (nevernicima), spominje ratove na prostorima bivše Jugoslavije, osvetu i preti ubijanjem Hrvata i Srba sve dok islam ne prihvate kao svoju religiju.

– Što se tiče Hrvata kafira, vi se isto tako nalazite u našem sećanju, vaša krv je takođe prljava i dozvoljena kod nas. Zar ste mislili da smo vas zanemarili? Ne, tako nam Alaha, nismo vas zanemarili niti smo vas zaboravili. Nismo zaboravili vaše ubijanje, zlostavljanje, silovanje, prolevanje krvi i paljenje kuća po Bosni. Zar ste mislili da je to sve završilo? (…) Ne, tako nam Alaha, nije završilo. Štaviše, to je bio samo početak kraja. Zar ste zaboravili kako je zaklana vaša svinja na Sinaju – deo je sablasnog članka, piše sarajevski Dnevnik.

Advertisements

Na sličan se način govori i o Srbima. Piše se kako oni nisu zaboravili na Srbe i ubijanje muslimana na Kosovu i u Bosni.

– Nismo zaboravili Srebrenicu i druga mesta – stoji u članku.

Islamisti su iskazali i otvorenu pretnju zemljama Balkana, poručujući da se “vraćaju”, kao i da su do sada bili preokupirani na nekim drugim područjima, uključujući Francusku, Nemačku i Britaniju.

Ovo nije prvi put da se Srbiji preti – 2017. Srbija i ostale balkanske zemlje često su navođeni kao moguća meta džihadista. U julu 2015. godine u video snimku “Mi smo islamski hilafet – kasida” kao početna meta islamskih terorista označena je Srbija, a za njom slede i ostale zemlje Balkana.

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: