IMA SE, MOŽE SE! – Naprednjaka Nikolu Selakovića venčao lično PATRIJARH IRINEJ!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BIVŠI ministar pravde Nikola Selaković i njegova izabranica Milica Stojanović izgovorili su danas sudbonosno da. Svadbenom veselju funkcionera Srpske napredne stranke i devojke koja radi u Ministarstvu pravde, prisustvovali su i najviši državni zvaničnici, a nešto posle 16 časova pridružio im i premijer Aleksandar Vučić.

 

Crkveno venčanje obavljeno je u kripti Hrama Svetog Save, uz blagoslov patrijarha srpskog Irineja koji je obavio venčanje, i uz prisustvo visokog sveštenstva.

Na crkveno venčanje mladenci su stigli crnim BMV-om. I, na iznenađenje i oduševljenje okupljenih gostiju, bili su odeveni u skladu sa tradicionalnom srpskom nošnjom. Milica je nosila belu venčanicu i preko nje bordo jelek, a Nikola je, takođe, imao tradicionalni odevni komad, jelek u plavoj boji.

Advertisements

Mladence su ispred hrama dočekali trubači, a venčanju su prisustvovali šef kancelarije za KiM Marko Đurić, potpredsednik SNS Milenko Jovanov, poslanik SNS Vladimir Đukanović, pa nesuđeni predsednik Olimpijskog komiteta i čelnik Džudo saveza Srbije Ivan Todorov…

Posle crkvenog venčanja, gosti su otišli u restoran “Stadion” u istoimenom tržnom centru u Beogradu. Veselju su se pridružili ministri Nela Kuburović, Branislav Nedimović, Vanja Udovičić, predsednica skupštine Maja Gojković i predsednik vojvođanske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kao i Andrej Vučić, brat premijera Srbije i predsednika SNS. Hostese su ispred lifta dočekivale zvanice i sprovodile ih u svečanu salu.

Među poslednjima je stigao premijer Aleksandar Vučić, koji je prethodno bio na obeležavanju stogodišnjice Topličkog ustanka u Prokuplju. Nije se dugo zadržao na svadbenom veselju.

 

izvor: NOVOSTI

Advertisements

error: