IDENTITET OTKRIVEN! Ovo je otac iz Kamenice koji je silovao rođenu ćerku!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Otac osumnjičen da je obljubio svoju desetogodišnju ćerku, Jovica. Š. (43), podvrgnut je poligrafskom ispitivanju i na njemu je pao!

 

Protiv ovog muškarca iz Sremske Kamenice vodi se postupak u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu, radi izricanja hitnih mera, zbog sumnje da je zapustio i zlostavljao maloletno dete.

 

On je posle hapšenja prošlog petka, po nezvaničnim saznanjima, navodno u početku poricao da je seksualno zlostavljao devojčicu, ali je na kraju ipak sve priznao.

Istovetni postupak, kako je “Novostima” potvrđeno u ovom tužilaštvu, vodi se i protiv N. M. majke devojčice, koja se, takođe sumnjiči za identično krivično delo.

Advertisements

 

– U toku je prikupljanje potrebnih obaveštenja kod drugih državnih organa, nakon čega će biti doneta javnotužilačka odluka – ističu u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Roditelji seksualno zlostavljane desetogodišnjakinje, pored nje, imaju još sedmoro dece. Posle razvoda, dvoje dece, odnosno dve devojčice su dodeljene na staranje ocu, dvoje mališana je pripalo majci, dok je četvoro smešteno u hraniteljske porodice.

 

Kako nezvanično saznajemo, Jovica. Š. i N. M., se nisu adekvatno brinuli o deci, i zbog toga što su ih zapuštali reagovale su nadležne službe Centra za socijalni rad i odlučile da četvoro dece bude izmešteno iz porodice i privremeno smešteno u druge, odnosno hraniteljske porodice.

 

REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: