IDEMO DALJE! Zvali smo Vulinovu tetku da proverimo sve – EVO ŠTA NAM JE REKLA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Do Vulinove tetke nije došla policija, pa smo pokušali mi.

 

Aleksandar Vulin je u žiži interesovanja javnosti zbog kupovine luks stana na Zvezdari, odnosno porekla novca za stan.

Najpre je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio da je novac za kupovinu novog stana u Beogradu stekao prodajom prethodnog u Novom Sadu.

Utvrđeno je, međutim, da je tako zaradio svega 38.000 evra – što nije bilo dovoljno da se isplati ni prva rata nove porodične nekretnine koju je platio gotovo 250.000 evra.

Kada je ponovo bio upitan da objasni poreklo novca, Vulin je dao novo objašnjenje – Agenciji je rekao da mu je 205.000 evra pozajmila ženina tetka iz Kanade.

Agencija je istragom utvrdila da Vulin nema validne dokaze za svoje tvrdnje. Naime, pomenuti iznos nije uplaćen na njegov, suprugin ili račun prodavca stana. S druge strane, ni supružnici Vulin, ni tetka iz Kanade nisu carini prijavili da su novac uneli u zemlju, preneo je u svom istraživanju portal Krik.

 

Pošto nije mogao da objasni odakle mu gotovina, Agencija je Vulina prijavila Tužilaštvu za organizovani kriminal! No, ni policija nije mnogo toga otkrila, a da potrdi Vulinove tvrdnje nije došla do misteriozne tetke, koja se zove Mira Milić i navodno godinama živi u Kanadi sa porodicom.

Iznos od 205.000 evra, kako je rekla Vulinova supruga Nataša, pozajmila je od svoje tetke Mire “na bazi rešavanja porodičnih odnosa”…

Advertisements

-…i biće vraćen u skladu sa rešavanjem imovinsko-pravnih odnosa između njene majke i tetke“, piše u službenoj belešci tužilaštva.

Validan dokaz o prijemu novca, međutim, Nataša Vulin nije dostavila: na priznanici o pozajmici koju je pokazala Agenciji nedostajao je potpis tetke.

Rekla je i da je novac od tetke pozajmila u Beogradu. Agencija je, međutim, prethodno utvrdila da Mira Milić nije prijavila da je unela taj iznos u zemlju.

Do Vulinove tetke, dakle nije došla policija, pa smo pokušali mi. Našli smo kontakte u Kanadi koji bi mogli da odgovaraju tetki Vulinove žene. Ali…

Kao što možete i da pretpostavite, iako smo više puta pokušali, na ove telefone nam se niko nije javljao!

 

No, mi smo samo novinari, u misiji da istinu prezentujemo čitaocima, i često osim volje da to uradimo svim srcem, nailazimo na zidove.

No tužilaštvo ništa nije sprečilo da od Aleksandra i Nataše Vulin potraže kontakt izvesne Mire, da je saslušaju, i da i sama “tetka” potvrdi da je taj novac pozajmila.

A šta je vaš stav o ovom slučaju?

IZVOR: ESPRESO.RS

Advertisements

error: