IDE PROTIV SNS-A! Radomir Počuča kandidovaće se za novog GRADONAČELNIKA Beograda

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U želji da što pre dođemo do neophodnog nam ujedinjenja, promene izbornog zakona a kako bi razmontirali partokratiju koja nas decenijama satire mi okupljeni u Udruženju građana PRAVDA I PRAVO odlučili smo da na predstojećim izborima za Gradonačelnika predložimo i podržimo našeg brata osvedočenog borca za Srbiju i pravdu.

 

Srbski narod se nalazi u teškoj situaciji ugroženo nam je nacionalno i ljudsko dosojanstvo, a ravnodušna vlast prema svojoj zemlji i prema svom narodu nema odgovor ni na antisrpski separatizam, podstaknut iz svetskih centara moći, koji prete da Srbski narod ostave bez matične države.

U ovom vremenu kada je sve ispreturano gde je laž zamenila istinu, nepravda pravdu, nemoral moral, kriminal pravo odovornost za budućnost Srbije počiva na svima nama, na čitavom narodu.

Samo mali broj reaguje adekvatno na ono što se događa u našem društvu, i zato najveći greh je klonulost, kada se od svega dižu ruke. I ZATO SRBIJO UMORNA I KLONULA BUDI SE…..

Srbija je pred apsolutnim uništenjem, psihološkim, nacionalnim, pa i fizičkim. Glad, nemaština, strah, otuđenost, državni kriminal i državni terorizam su naša stvarnost.

Advertisements

Mi okupljeni u Udruženju građana PRAVDA I PRAVO borimo se i za odbranu, oporavak, reuspostavljanje srpskog identiteta, Svetosavlja, nacionalnog ponosa, odbranu tekovina naših predaka koje želimo da sačuvamo za naša pokoljenja, odbranu i povratak otetih i ugroženih teritorija gde su vekovima živeli i žive Srbi, proterivanje i sankcionisanje neokolonijanog sistema i njegovih slugu u našem narodu, jačanje privrede i poljoprivrede, vojske i ekonomskog sistema, kako bi Srbi mogli živeti od svog rada, kako bi mogli da ga sačuvaju i štite, i time obezbede nacionalni opstanak i kontinuitet.

Prioritet za obavljanje poslova u rukovođenju državom će imati oni birani predstavnici naroda za koje se ispostavi da su moralni, savesni i etični ljudi, pa tek potom stručnjaci i školovani kadar.

Jedini spas u ovoj mrkloj tami smo mi sami, i bratska Rusija na istoku. Naša moć, naša snaga je u našem jedinstvu, u pruženoj bratskoj ruci među sobom, i pruženoj ruci za pomoć Rusiji. Istog neprijatelja imamo, i protiv istog vraga smo vekovima ratovali rame uz rame. Mnogo je ruske krvi za Srbiju proliveno, mnogo je srpske za Rusiju dato… Rusija je branila interese Srbije i spasila je ne jednom, i mi bez nje ne bi smo postojali.

IZVOR: EPSRESO.RS

Advertisements

error: