I OVAJ ISTI VUČIĆ! – SAŠA RADULOVIĆ: Glasajte za mene, ja mislim da sam najbolji od svih!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Ulazim u trku da bismo podigli izlaznost jer to sprečava Aleksandra Vučića da pobedi u prvom krugu, a ukoliko se Vuk Jeremić ili Saša Janković plasiraju u drugi krug, podržaću ih bez rezervi, izjavio je lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović koji navodi da očekuje isti pristup ako on prođe u drugi krug.

 

– Vučić je pobediv, njegova podrška je značajno pala, sa nekih 40 odsto u ukupnom biračkom telu na oko 30. Ako se poveća izlaznost, on onda značajno pada, smatra Radulović.

Advertisements

– Mi treba da dođemo do svih apstinenata ne bismo li sprečili pobedu u prvom krugu. Naš cilj na ovim izborima je pobeda protiv Vučića i ona se postiže tako što uz rast izlaznosti dolazimo do drugog kruga, objasnio je on. Radulović misli da je bolji kandidat od ostalih, ali građanima ne govori da ne glasaju za druge kandidate. Kažemo, glasajte za onoga za koga mislite da vas najbolje predstavlja, a onda će onaj ko bude najuspešniji doći do drugog kruga i onda očekujemo da ga podrže svi. Tada je Vučić zaista pobediv, istakao je Radulović.

izvor: KURIR

Advertisements

error: