I DANAS PORODIČNA ŠETNJA! Deca, unuci mame na paradi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Programom za najmlađe u centru Beograda i šetnjom od Trga republike do Kalemegdana, Pokret Dveri je obeležio Svetski dan porodice, a lider pokreta Boško Obradović je poručio da taj pokret proslavlja porodičnu politiku i porodične vrednosti.

 

“Danas je ovde na Trgu republike u Beogradu završna manifestacija ‘Nedelje porodice’ kojom Pokret Dveri slavi život, brak, porodicu i decu. Naša želja je da deca ostanu u Srbiji, da ne odlaze u inostranstvo i da ovde mogu da žive od svog rada”, rekao je Obradović novinarima.

On je istakao da je porodična politika najvažnija politika za 21. vek i izrazio uverenje da će ona pobediti u Srbiji.

Advertisements

 

“Naša država je krenula putem borbe protiv bele kuge, ali mi nismo zadovoljni. Smatramo da su te mere nedovoljne i da treba da se usmerimo u pravcu sveobuhvatnih mera koje bi pomagale mlade bračne parove, porodice sa više dece, samohrane majke i očeve”, rekao je on.

 

To su, kako navodi, poreske reforme, rešavanje stambenih pitanja, usklađivanje rada i roditeljstva. “Naša želja je da porodica konačno u našem društvu dođe na prvo mesto. Vreme je da se svi ujedinimo u podršci porodici”, rekao je Obradović i poručio da nema Srbije bez naroda.

 

IZVOR: Tanjug / Foto: Beta

Advertisements

error: