PATRIJARH IRINEJ: Bog neka čuva našeg junaka i lava Vučića!

Podeli vest sa drugima!
  • 1.7K
    Shares

Advertisements

Patrijarh SPC Irinej izjavio je da se predsednik Srbije Aleksandara Vučić junački bori za Srbe i našu državu na Kosovu i Metohiji, a da njegovo držanje i borba govore da zna šta radi.

 

– Već sam govorio, ali želim opet da naglasim – predsednik Vučić se lavovski i junački bori za naš narod i za našu državu na KiM i čestitam mu na tome. Biti na njegovom mestu danas, to je nešto što niko od nas ne može da zamisli koliko je teško, ali njegovo držanje i njegova borba govore da on zna šta radi. Molimo se da mu Gospod pomogne i da snage da istraje u teškoj i pravednoj borbi – rekao je Irinej.

Advertisements

 

Kako je preneo list “Alo”, patrijarh je to rekao juče u patrijaršijkom dvoru, gde je proslavio krsnu slavu, Lazarevu subotu.

Među gostima su, kako piše “Alo”, bili izaslanik predsednika Republike generalni sekretar Nikola Selaković, predsednik RS Milorad Dodik, ministarka pravde Nela Kuburović, direktor BIA Bratislav Gašić, mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije, vladika bački Irinej i vladika šumadijski Jovan.

INFORMER

Advertisements