HRVATI PRETE SMRĆU SERGEJU: Četniku ne vređaj naše generale ubićemo te

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glumac Sergej Trifunović našao se na meti uvreda zbog sporne fotografije koju je objavio na Instagramu nakon što je Slobodan Praljak u sudnici Haškog tribunala počinio samoubistvo.

– Danas je Dan republike i stari je popio malo – pisalo je na fotografiji koja prikazuje Praljka kako ispija bočicu s nepoznatom supstancom.

Usledili su uvredljivi komentari, psovke i pretnje Hrvata na račun srpskog glumca.

 

– Kao glumca i kao umjetnika te cijenim i svaka ti čast, a za ovo se napuši kur*a! Volim te i cijenim kao glumca koji ne je*e nikog i ništa, al‘ za ovo ti je*en mater klošarsku, vidimo se u Splitu… Mislija san da si faca, kad ono još jedna budala… I ne znaš ko je čovik očito… Informiraj se prije nego pljuješ po pokojniku, budalo… Svaki tvoj film sam pogledao i za svaki sam rekao da nema glumca kao tebe. Hvalio sam te gdje god sam mogao, ali ovo što si danas objavio, ovo je sramota. Nadam se da nikada više nećeš ništa snimiti…

Advertisements

 

Trifunović je posle izvesnog vremena uklonio fotografiju pošto je prethodno odgovorio:

– J… mater svim generalima i svim uniformama koji su činili zločine, bez razlike u veri i nacionalnosti. Za one kojima nije jasno, još jednom – j… vam mater svima. Svi nazdravite sa Praljkom.

 

Ovakve pretnje treba uzeti za ozbiljno jer je poznato da Trifunović svake godine letuje u Hrvatskoj.

Kurir / E.K.

Advertisements

error: