HRVATI, ALBANCI, BOSANCI I UKRAJINCI zabranili ulaz u državu našim političarima

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zabrana Hrvatske za ministra Vulina samo je najnovija i jedna u nizu od mnogih zabrana koja je u poslednjih godinu dana izrečena u našem okruženju.

 

Iako mnogi političari misle da su svemoćni to baš u praksi i nije tako. Samim tim što postoje primeri u praksi koji to i potvrđuju idemo redom.

 

Pre dve godine ulaz u Hrvatsku zabranjen je bio ministru Vulinu, Selakoviću ali i Dodiku zbog navodnog govora mržnje, posle toka stigla je protesna nota i Vučiću da ni on nije dobrodošao. Ulazak u BIH bio je tu jedno vreme nemoguć i za Šešelja kome je u Hrvatskoj i dan danas zabranjen ulaz.

SAD su zabranile ulaz Dodika zato što ga je američki State department  stavio na crnu listu, a Trampova administracija je to i potvrdila samo.

Advertisements

Vučić je ponovo u periodu proslave Oluje bio proglašen za nepoželju osobu ali je Kolinda ubrzo obustavila zabranu, ipak Vučić nije otišao. Albanci sa Kosova zabranili su ulaz Marku Đuriću a jedno vreme je i Marko Selaković bio zabranjen. Šešelj takođe ne može da uđe na teritoriji Kosova, ako je sudeći po izvorima iz MUP-a Kosova.

Poslednja zabrana iz Hrvatske odnosi se na ulazak ministra Vulina koji je kako Hrvati kažu na užasan način pogazio suverenost države. Treba napomenuti da je ulaz u Ukrajinu zabranje poslaniku SNS Đukanoviću zbog toga što je bio nezavisni posmatrač izbora u pokrajinama gde su Rusi proglasili nezavisnost.

 

Izvor: Dnevnizurnal.com

Advertisements

error: