HRT UŽIVO: Narod u SRBIJI se pobunio, Vučić u velikom problemu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Hrvatska radio-televizija sinoć je uživo izveštavala sa protesta protiv nasilja u Beogradu “1 od 5 miliona”, a izveštaj o protestu objavljen je i na glavnoj stranici sajta te televizije pod naslovom: “Javljanje iz grotla građanskog i patriotskog otpora Vučiću”, i izazvao je brojna reagovanja u javnosti.

 

Novinar HRT-a Dragan Nikolić koji je izveštavao iz Beograda rekao je da je sinoć bilo najviše demonstranata – oko 40.000.

HRT je naveo i da su u Srbiji sve izvesniji prevremeni parlamentarni izbori na proleće.

Advertisements

 

Nakon što je podsetio da je povod protestima bio napad na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića u Kruševcu, da demonstranti zahtevaju otkrivanje nalogodavca ubistva Olivera Ivanovića, novinar HRT-a rekao je i da su svi mediji pod kontrolom SNS-a i njenog lidera osim “jednog dnevnog lista, jednog nedeljnika, jedne komercijalne televizije i internet prostora koji se ne može kontrolisati”.

 

Reporter je podsetio da je Vučić demonstrantima poručio da im neće ispuniti zahteve.

 

Ministar policije Nebojša Stefanović je ocenio je danas da izveštavanje Hrvatske radio televizije (HRT) sa protesta opozicije u Beogradu predstavlja “huškanje na nasilje na našim ulicama”.

 

N1 SRBIJA / FOTO: N1

 

Advertisements

error: