HITAN APEL! – DELITE VEST! Nestala je devojčica SLAĐANA MARKOVIĆ!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Našoj redakciji se u toku kasnih sati (7. Maja 2017.) javilo na desetine građana sa molbom da obajvimo HITNU VEST da je nestala devojčica i to u Kruševcu.

Naime, građani su reagovali nakon što je društvenim mrežama počela da kruži fotografija objave njene majke u kojoj moli da ukoliko neko nešto zna, obavezno javi.

Iako se na Tviteru proširila vest da je devojčica nestala u Kruševcu, u originalnoj poruci majke navodno nestale devojčice, ovaj grad se uopšte ne spominje. Zapravo, ne piše uopšte gde je devojčica nestala!

Dnevni Žurnal došao je do podatka da je devojčica ZAPRAVO iz Obrenovca!

Prema dostupnim podacima sa društvenih mreža i tvrdnjama korisnika Tvitera posebno, devojčica se zove Slađana Marković, ipak pregledom njenog profila na fejsbuku, ona uopšte ne liči na devojku sa fotografije koja je navodno nestala.

Ovu vest preneli su i mnogi korisnici TVITERA a među njima je i nekoliko pozantih i javnih ličnosti Srbije. Međutim ti apeli kruže već skoro tri dana!

FOTO: Apel za pomoć je dan ranije objavila i šminkerka Jelena Mačić.

Nismo uspeli da dobijemo potvrdu iz policije o ovom događaju, uz napomenu naših izvora da je ceo slučaj “Vrlo nezgodan”, šta god to značilo. Informacije iz policije su polovične. Nije jasno da li je u toku provera ovih navoda sa društvenih mreža, ili je policija već počela da traži pomenutu devojčicu.

Advertisements

Redakcija Dnevnog Žurnala pokušala je da proveri ove navode i kod porodice pomenute devojčice ali za sada to nismo uspeli. Zanimljivo je da je navodna objava OBRISANA sa profila majke nestale devojčice!?

Apel za pomoć objavila je i televizija PINK, takođe uz napomenu da policija zbog istrage ne želi nikakve detalje da ponudi medijima i javnosti.

Postoji li mogućnost da je u pitanju nečija neslana šala, lažna vest ili konfuzni apel!?

JEDAN OD NAVODA NA GOOGLE +

NAJNOVIJA VEST

Na tviteru kruži  i prepiska između majke i jednog tviteraša u kojoj majka navodno napominje da joj je ćerka otišla sa nepoznatim momkom i da policija ima podatke da se nalaze u Bugarskoj!?
Autentičnost ove poruke nije potvrđena!

 

 

DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: