HITAN APEL POLICIJE – DELITE VEST! Nestala devojčica u Srbiji, telefon ugašen!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Policija u Negotinu traga za Jovanom Predić (17), iz sela Čubra kod Negotina, koja je nestala 23. avgusta.

Njen nestanak su primetili roditelji, kada su se tog dana, oko podneva, vratili kući nakon radova u polju.
– Ali, kada samo je, oko 17 časova, pozvali, mobilni telefon joj je odzvonio do kraja, ali se ona nije javljala. Posle je pozvonio još dva puta, nakon čega se veza prekinula. Ne znam da li joj se ispraznila baterija ili je nemerno prekinuta veza.

Jovana, koja je upravo u Beču završila osnovnu i upisala srednju školu i ranije je umela da nestane na par sati. Sada je, međutim, nema već danima.

– Ne znam šta da mislim. Rekla mi je da je raskinula sa momkom, a njena drugarica nam je rekla da mu je na Fejsbuk profil poslala poruku da je ”život g….” On joj je, navodno, odgovorio da uvek može da dođe kod njega i da se venčaju – kaže očajan Slaviša.

Advertisements

Roditelji kažu da Jovani njihove pažnje nikada nije manjkalo, kao i da je bila voljeno dete. Čak i da je, kažu, rešila da se uda, oni bi to podržali.
– Obišli smo okolna sela Braćevac, Šipikovo i Tamnič. Čuli smo da je tom momku, Danijelu, sa kojim se dopisivala, napisala da je u vozu i da treba da siđe u Tamnič – kaže Jasmina.
Predići su otišli na stanicu u Tamniču, gde su im meštani kazali da su videli Jovanu, ali uprkos potrazi – nisu je pronašli.
– Bio sam i kod mobilnog operatera da saznam sa kim mi je ćerka pričala kada je nestala, međutim, rekli su da to mogu da nam daju tek za mesec dana, jer su procedure vrlo stroge – dodaje Slaviša.
Predići su obavestili i policiju, koja se dala u potragu sa Jovanom, ali ona, do sada, nije pronađena. Kaću, trebala je da se vrati u Beč, gde bi, u ponedeljak trebala da proslavi 17 rođendan. Oni apeluju da ako bilo ko ima ikakav trag da im javi na 019/543 802, na 062/891 31 20 ili da obaveste najbližu stanicu policije.

INFORMER

Advertisements

error: