HITAN APEL! DELITE VEST! Policajac moli za pomoć: Potreban mi je novac da pobedim rak!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na društvenim mrežama se pojavila poruka koju je napisao Aleksandar Trajković (32), policijski službenik u PS Stari Grad i otac dvojice malih dečaka.

 

Naime, Trajković već godinu dana boluje od karcinoma i kako lečenje u našoj zemlji ne daje rezultate, prepušten je sudbini. Jedina preostala mogućnost je klinika u Istanbulu za šta mu je potrebno 30.000 evra.

Nezavisni policijski sindikat Sebije NPSS je odmah reagovao na ovu poruku i medijima je prosledio apel za pomoć.

– Ovim putem apelujemo na kolege i sve koji su u mogućnosti da pomognu. Vreme je da sve svoje podele ostavimo po strani, jer iznad svega se nalazi ljudski život. Uplata se može izvršiti na račun 200-74073824-21 Banka Poštanska štedionica. NPSS će MUP-u uputiti inicijativu da se od naredne mesečne zarade radnika odbije deo za pomoć Aleksandru – piše u saopštenju NPSS.

Advertisements

 Prenosimo Aleksandrovu poruku u celosti:

„Pozdrav svima, imam 32 godine, policajac sam u PU Stari Grad dvanaest godina. Oženjen sam i imam dva mala sina i polako sam prinuđen da se zbog sad već loše materijalne situacije oglasim i na društvenim mrežama. Pre godinu dana mi je pronađen karcinom na plućima trećeg stadijuma i posle godinu dana lečenja u Srbiji i obećanja doktora na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici da je tumor operativan gde su mi izdavali hemoterapiju i zračili što nije dalo nikakvog efekta, već samo ubrzalo bolest i došlo se do toga da više nije operativno. Pušten sam kući da se molim bogu.Srećom lečenje je prihvatila privatna klinika Adzibaden u Istanbulu sa veoma dobrom prognozom i procentima izlečenja.Zamolio bih sve ljude dobre volje koji bi mi pomogli nekom uplatom na žiro račun jer će kompletno lečenje koštati oko 30000 evra. Hvala unapred!!!

Žiro račun 200-74073824-21 Banka Poštanska štedionica“ 

 

(Mačva Sky Info, foto: Facebook)

Advertisements

error: