HEROJ! Profesor odbio da dođe na Vučićev miting

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nastavnik biologije iz Kosvske Kamenice, Bogoljub Milošević objavio je na društvenim mrežama pisanu izjavu u kojoj tvrdi da ne želi da ide na miting predsednika Aleksandra Vučića u Kosovskoj Mitrovici, jer ne podržava njegovu politiku.

 

Milošević za N1 kaže da je izjavu sastavio na zahtev direktorke škole Jadranke Vasić, koja je od svih zaposlenih tražila da se upišu za odlazak na miting u Kosvsku Mitrovicu, a ukoliko neko ne želi zahtevana je pisana izjava s tim u vezi.

 

Milošević ne očekuje bilo kakve sankcije, mada tvrdi da mnoge njegove kolege zbog straha od posledica idu na mitng i to shvataju kao deo radne obaveze.

Advertisements

 

“Ja jednostavno ne podržavam Vučića i ne može niko da me natera da idem u Mitrovicu i da mu aplaudiram za nešto što već znam, a treba da mi kaže da treba da prihvatim da živim u Velikoj Albaniji”, rekao je Milošević za N1.

 

Tvrdi da se ljudima na Kosovu upravlja kao da su marionete i da on to više neće da trpi.

“Izašao sam sa ovim u javnost i svestan sa da su moguće posledice, ali jednostavno je dosta i neka shvate – ako Vučić zna da njegovi saradnici pritiskaju ovako narod i iznuđuju podršku, onda je to sramota. A ako ne zna, onda bolje da se upozna sa situacijom i da vidi sa kakvim ljudima je okružen i šta ti ljudi rade u njegovo ime”, poručio je Milošević.

 

N1 SRBIJA

Advertisements

error: