HARADINAJ: Vučić laže narod u Srbiji, ne bori se za KOSOVO samo uzima pare iz budžeta!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kontroverzni političar Ramuš Haradinaj, koji je inače osumnjičen za stravične zločine nad srpskim ali i albanskim življem, tokom svog vođenja OVK jedinice, napao je predsednika Vučića.

 

Kako Dnevni Žurnal saznaje, u ovim trenucima nekoliko ekipa srpskih medija prisustvuje u poseti Prištini gde razgovaraju sa Ramušom Haradinajom. U pitanju su novinari tjs dopisnici nekoliko glavnih medija. Kako saznajemo iz njihovih tvrdnji, Haradinaj ih je ubeđivao da se Vučić ne bori za Kosovo i da je to predstava za narod.

Advertisements

Haradinaj je napomenuo nekoliko puta, da Vučiću paralelne institucije na Kosovu odgovaraju jer na konto njihovog postojanja može da izvlači novac iz srpskog budžeta. Haradinaj tvrdi da taj novac koji krene putem Beograda do Kosovske Mitrovice, zapravo nikad tamo i ne stigne, već taj novac posle podele ludi u vrhu političke vlasti u Beogardu ali i visoki čelnici Srba na Kosovu. Srbi koji žive na Kosovu ne dobijaju ništa!

Haradinaj koji tvrdi da se ne kaje zbog onoga što je radio u prošlosti takođe insistira na tome da je zvanični Beograd NA IZDISAJU kad je reč o uticaju na teritoriji Kosova.

Naši izvori među novinarima napominju da je Haradinaj često uz osmeh govorio: Pogledajte, ni vaši ministri ne mogu da uđu na Kosovo dok im mi ne odobrimo, kako je to Srbija!?

 

IZVOR: Dnevni Žurnal / Dnevnizurnal.com

Advertisements

error: