HARADINAJ: SNS autobuse nismo pustili za Beograd!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kosovska policija sačinjena od strane Albanaca blokirala je desetak SNS autobusa iz južnog dela Kosova. Oni su kako je bilo planirano trebali da dođu do  Severa odakle bi sa ostalima krenuli za Beograd.

 

Iako nije jasno pod kojim okolnostima je SNS organizovala autobuse čak na jugu Kosova s obzirom  da je taj deo pod totalnom albanskom kontrolom, ono što se zna jeste da su ti autobusi vraćeni sa linije tjs granice nazas.

Provladini mediji od ovoga su napravili skandal dok je opozicija čini se likovala nad ovim potezom, na društvenim mrežama mnogi Srbi se čak zahvaljuju Albancima.

Advertisements

 

Kako prenose pojedini mediji oglasio se i kosovski lider Ramuš Haradinaj:

Vratili smo autobuse Srpske napredne stranke na Kosovo nazad odakle su i otišli. To nije politička odluka već stav naše policije koja je procenila da bi putovanje tih autobusa kroz ostatak Kosova mogao da izazove incidente. Ti autobusi sa Vučićevim likom i srpskim zastavama mogli su da privuku pažnju Albanaca koji bi možda i napali te autobuse, iz tog bezbednosnog razloga svi autobusi su vraćeni – rekao je Haradinaj.

 

IZVOR: Dnevni Žurnal

FOTO: Tanjug

Advertisements

error: