HAOS U BEOGRADU! – Pijani političar kolima napravio sudar – umalo da bude mrtvih!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Andrej Belingar, član veća beogradske opštine Stari grad, izazvao je udes u petak oko 2.30 na Novom Beogradu, vozeći sa čak 1,58 promila alkohola!

On je vozeći “reno megan” išao velikom brzinom autoputem na Novom Beogradu i otpozadi se zabio u “škodu fabiju”, čiji je vozač Srba C. samo pukom srećom pretrpeo lakše povrede!
Pijani Belingar je nakon alko-testa urađenog na VMA priveden u policijsku stanicu na trežnjenje.

Kako saznajemo u saobraćajnoj policiji, udes se dogodio u petak oko 2.30, na autoputu nedaleko od Sava centra.
– Policijski presretač primetio je “reno megan” koji se kretao velikom brzinom preko mosta Gazela u smeru ka Novom Beogradu. Presretač je krenuo za njim, ali vozač “renoa” je nastavio da se kreće velikom brzinom – kaže sagovornik Informera.

Advertisements

Do stravičnog udesa je došlo samo nekoliko stotina metara dalje, kod benzinske pumpe.
– Zbog velike brzine, vozač “renoa” je izgubio kontrolu i naleteo na “škodu fabiju”, koja se kretala ispred. Od siline udara oba automobila su uništena. Policija je na licu mesta Belingaru uradila alko-test, ali je ipak odvezen na VMA da bi se dobili tačni rezultati. Nakon toga je odveden na trežnjenje – navode u policiji.

Na mestu nesreće, tokom uviđaja, pojavio se i Marko Bastać, predsednik opštine Stari grad, verovatno da se nađe svom prijatelju Belingaru. Bastać je, inače, doskorašnji funkcioner Demokratske stranke, a nedavno je oformio politički pokret “Čuvamo Stari grad”.

INFORMER

Advertisements

error: