HAOS U BEOGRADU! Dveri i Boško Obradović upali u RTS hoće da gostuju u Dnevniku

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Boško Obradović i Milan Stamatović kažu da su želeli da na RTS “sami izveste o sebi”, a ne da, kako su istakli, to umesto njih čine “razni analitičari”.

Dveri su ranije danas protestovale ispred televizije Pink, gde su njihove pristalice napale dve novinarke, a potom pred Vladom i Predsedništvom Srbije, gde su naveli da se bore za slobodu medija, i vređali predsednika Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić, posebno, kao pripadnicu LGBT populacije.

Tokom protesta ispred RTS-a, Obradović i Stamatović tražili su od obezbeđenja da ih puste u zgradu. Nakon kraćeg razgovora, oni su pušteni do portirnice jer su hteli da, kako je Obradović posle rekao, od urednika informativnog programa čuju zašto ne mogu da budu gostuju na dnevniku.

Advertisements

Nakon izlaska iz zgrade RTS-a, Obradović se obratio okupljenima, rekavši kako ni glavni odgovorni urednik, kao ni dežurni urednik Dnevnika 2, nisu hteli da siđu i razgovaraju sa njima već su, “po kuriru poslali poruku da ne mogu da gostuju, jer je večerašnji gost uživo član organizacionog odbora Beograd Prajda Goran Miletić”.

Obradović je to ocenio kao “skandalozno” i da RTS, kako tvrdi, “promoviše homoseksualizam umesto tradicionalnih vrednosti”.

Lider Dveri je rekao da je zahtev RTS za večerašnje gostovanje upućen još pre 15 dana, te da je odbijanje znak “da je RTS spao na nivo Pinka i postao javno glasilo SNS koje brani interese kriminalca Željka Mitrovića”.

 

IZVOR: Tanjug

Advertisements

error: