GUŽVE U BEOGRADU ZBOG RADOVA! MALI: Narod je srećan! NAROD: Mali je lud!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Problemi i u Beogradu – početak školske godine i kraj godišnjih odmora znače još veće saobraćajne gužve, jer se istovremeno rekonstruišu mnoge ulice, Trg Slavija i Brankov most. Radujte se i strpite se – poruke su nadležnih.

 

Crveno ili zeleno svetlo na semaforu – ovih dana u Beogradu je svejedno. Svejedno je i da li pogledate levo ili desno – radovi su svuda.

“Radovi u našem glavnom gradu su nešto što može samo da nas raduje”, smatra zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović.

Obradovan je bio i prvi čovek prestonice prilikom predstavljanja servisnih vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća – ukoliko ova vozila uopšte uspeju da priđu autobusima koji se pokvare u gužvi.

Advertisements

Ipak, građane moli za razumevanje – mada u njihovu nervozu ne veruje.

“Razgovaram ja sa ljudima, nisu oni ni toliko nervozni, ni nije im to veliki problem, samo kažem – malo strpljenja, jer znaju da radimo nešto lepo za grad Beograd. Ne radimo to zato što se nama prohtelo, već što niko to decenijama nije radio. Ja vidim po građanima da se oni raduju”, kaže gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Malo dalje od rezidencije gradonačelnika, građani – vozači ga demantuju na svakom koraku.

“Kad vozim se ne radujem baš, ali ovako volim, volim izgradnju, inače ne bih bio u radnom odelu.”

“Sve jako sporo ide. Ne smejem se.”

 

Izvor: N1 SRBIJA

Advertisements

error: