GRADONAČELNIK NIŠA: Vučić i ja pravimo čuda!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gradonačelnik Niša govorio je o rezultatima rada gradskih vlasti u Nišu i istakao da su u planu veliki projekti, da je dosta toga urađeno, a da je svakako najveći uspeh – drastično smanjenje nezaposlenosti.

 

Prvi čovek Niša Darko Bulatović kaže da je grad vredno radio od prve posete Aleksandra Vučića ovom gradu dok je bio premijer.

– S puno napora smo i samostalno, i uz pomoć Vlade, konsolidovali finansijo stanje u Nišu. Dobrim planiranjem obezbedili smo ovakve rezultate, ali i uz mere štednje koje su bile neophodne. Dugovi dospevaju, a reprogramiranje svega toga nam je jako važno, naravno, uz pomoć vlade u finansijskom smislu – kaže Bulatović.

Advertisements

 

On ističe da je sve ovo ukupno dovelo do toga da Niš sada ima redovno finansiranje, poslovanje, likvidnost budžeta. Vraćaju se dugovi iz ranijih perioda, a samo u poslednje vreme vraćeno je 30 odsto ukupnog bužeta zaostalih dugova.

 

– Grad nismo zadužili ni za dinar, što znači da i mi sa lokala možemo da pružimo pomoć velikim investicionim, finansijskim i svakim drugim ulaganjima države u Niš i u jug Srbije. To nam je želja i već pravimo uspešne korake – kaže Bulatović za “Novo jutro”.

 

IZVOR: Pink / FOTO: Pink

Advertisements

error: