IZJAVA DANA! SINIŠA MALI: Ja volim da pomažem sirotinji u Beogradu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predstavnici bivše gradske i opštinske vlasti na Vračaru pokazali su vrhunac licemerja u slučajevima iseljenja porodice Dobrile Petrović iz Njegoševe ulice i muzičke fontane na Slaviji, ocenjuje gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

– Vrhunac licemerja je kada se na protestu protiv iseljenja te porodice pojavi bivši predsednik opštine Vračar Branimir Kuzmanović koji je, dok je bio na čelu te opštine, odbio da primi Dobrilu Petrović – rekao je Mali gostujući u Jutarnjem programu TV Pink.

Kako je rekao, porodica iz Njegoševe ulice vodila je privatni spor oko nekretnine gde su stanovali i koji su, prema odluci nadležnog suda, izgubili.

– Kuzmanović je 2007. godine odbio da razgovara sa Dobrilom Petrović i da se opština Vračar umeša u spor kako bi joj bio obezbeđen krov nad glavom. Indirektno ne pomažući joj on je učestvovao u tome što se dogodilo – rekao je Mali.

Advertisements

– Vrhunac licemerja je da odbijete da pomognete nekome i znate da ste to učinili, a onda se pojavite na protestu – ocenio je Mali, ukazavši da je Kuzmanović blizak saradnik Dragana Đilasa.

– SNS i njeni članovi su skupili dobrovljne priloge za rentu za stan gde će godinu dana živeti. To je pravi način. Nemojte tako licemerno kritikovati i zanemarivati svoje greške, prebacivati na nekog drugog koje čak i pomogao – dodao je Mali.

Kada je reč o fontani na Slaviji, Mali je podvukao da su još 2014. godine Dragan Đilas i Balša Božović obećali građanima Beograda izgradnju muziče fontane, od koje nije bilo ništa.

– Ova gradska vlast je napravila tu fontanu za duplo manje novca nego što su za nju namenili bivši čelnici Grada. I sada Đilas i Božvić su najveći kritičari te fontane, što je vrhunac licemerja – rekao je Mali.

PINK.RS

Advertisements

error: