GRADONAČELNIK BEOGRADA PREDSTAVIO KUĆICE ZA SMRDIBUBE

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD, 10. oktobar 2018, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić otvorio je prvu kućicu za smrdibube i najavio da će, zbog najezde ovih insekata, one biti postavljene u svakoj beogradskoj opštini.

 

– Smrdibube su postale redovni stanovnici Beograda, naše komšije i sugrađani. Ima ih svuda, u prozorskim ramovima, u vozilima GSP-a i na odeći svakog od Beograđana. Zli jezici iz opozicije tvrde da se Beograđani iseljavaju zbog političke situacije, ali šta god da je razlog, tu su smrdibube da nadomeste taj broj – rekao je gradonačelnik dok je sklanjao jednu smrdibubu sa sebe i ubacivao je u njeno novo stanište.

 

Radojičić je otkrio da će zbog slabe posećenosti kućica za vrapce, koje je otvorio pre nekoliko meseci, one biti preuzete od njih i date smrdibubama.

Advertisements

– Kućice za vrapce, koje se nisu pokazale efikasne jer ih vrapci nisu ni posećivali, kroz proces eksproprijacije biće nacionalizovane, uzete od vrabaca i predate smrdibubama. U njima će one imati pun komfor, prostranu dnevnu sobu, spavaću sobu sa bračnim krevetom za partnera, kuhinju i kupatilo, a mali nameštaj će biti ugrađen iz Ikee. Radimo na tome da smrdibubama obezbedimo i besplatan prevoz i već smo obavestili kontrolore u GSP-u i metrou da im ne traže karte – otkrio je Radojičić i apelovao na Beograđane da ne ubijaju ove insekte već da ih odnesu u njihov nov dom.

 

Radojičič je demantovao glasine da praktično ne obavlja posao gradonačelnika, upitavši okupljene “zašto onda Vesić nije otvorio kućice za smrdibube?”.

 

 

Autor: Njuz.net / Miroslav Vujović

Napomena: Ova vest je šaljivog karaktera

Advertisements

error: