GRAĐANI SRBIJE BESNI: Gospodo političari, ako baš hoćete rat šaljite svoju decu da ginu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

PRIŠTINA – Izjava predsednika Srbije Tomislava Nikolića da će “ako treba, poslati vojsku kako bi zaštitio Srbe na Kosovu” propagandna je i neodgovorna, ocenio je analitičar Dušan Janjić.

On je za Radio-televiziju KiM rekao da je ta izjava protivustavna i da se čak i hipotetičko govorenje o slanju vojske u međunarodnim odnosima tretira kao pretnja oružjem.

Janjić je kazao i da mu izjava pokazuje da Nikolić nije dorastao funkciji koju obavlja i da je u borbi za dobijanje još jednog mandata rešio da pravi skandale.
“Iz ove izjave predsednika možemo da zaključimo da on više nije predsednik, da on govori kao kandidat za predsednika”, rekao je Janjić.

Advertisements

Govoreći o incidentu sa vozom na liniji Beograd – Kosovska Mitrovica, on je ocenio da je to “psihološko-propagandni promašaj” koji je izazvao seriju aktivnosti koje nisu u interesu Srbije.
Prema njegovim rečima, “bezbednosnu i diplomatsku dramu” nije izazvao voz, već video snimak na kojem je prikazano navodno miniranje pruge.

Inače građani Srbije mahom negativno su dočekali vest da je Nikolić moguće najavio vojnu intervenciju. Na račun svih političara pa i Nikolića stigla je jedan kratka ali jasna reč: AKO HOĆETE RAT, ŠALJITE SVOJU DECU DA GINU A NAS OSTAVITE NA MIRU!

 

 

DNEVNI ŽURNAL / KURIR

Advertisements

error: