GRAĐANI PORUČUJU JELENI MILIĆ: Ako ti u SRBIJI ništa ne valja, ne moraš ni ostati ovde!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nakon najnovijeg istupa Jelene Milić direktorke nekakvog centra za Evroatlantske studije, građani Srbije bili su poprilično revoltirani. Jelena Milić uspela je ono što mnogima nije pošlo za rukom, a to je da čak i najveći protivnici premijera Vučića, nakon duela sa Jelenom, ipak kažu da je Vučić po prvi put u pravu.

Milićeva je tako po ko zna koji put, napravila paralelu sa Kosovskim pitanjem i masakrima u nekim afričkim državama, iako nikakvih veza niti sličnosti zaista nema. A u isto vreme pokušavala je da amnestira albanske zločine nad Srbima, pokušavajući sve da prestavi kao “iznuđenu odbranu” na nasilje Miloševića i Srbije.

Ona je iskoristila dobrih 20 minuta da skrene sa tema i da napadne i medije u Srbiji, odnos institucija prema nevladinim organizacijama, jer se Bože sačuvaj, mešaju u ispitivanje porekla novca pomenutih organizacija!?!

Advertisements

A VI BISTE DA DOBIJATE NOVAC ILEGALNO I DA NE PLATITE POREZ!?

Ruku na srce Jelena Milić je pola emisije provela upravo u pravdanju kako plaća porez, a opet nema medijsku zaštitu od istih onih koji je kritikuju. Jer  čini se da svako ko drugačije misli, mora biti ućutkan. DA LI JE TO DEMOKRATIJA!? Normalno da nije.

Napadala je ona i sve građane koji su okarakterisani kao Rusofili, napominjajući da je NATO jedini izvor vojne stabilnosti Srbije. Pored nje je čak i Vučić izgledao kao pravi branilac srpskog naroda. Mada opet, da li su je baš zbog toga i doveli u emisiju!?

Možda da, možda ne.

Ali kratko, kao što poručuju građani Srbije na društvenim mrežama (najslobodnijem mestu na planeti): Gospođo Milić ako vam u Srbiji ništa ne valja, šta još tražite ovde, preselite se u SAD.

Dnevni Žurnal

 

 

Advertisements

error: