GRAĐANI PORUČILI CECI: Ulizuješ se Vučiću i vlastima da bi izbegla zatvor zbog kriminala!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Srpska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od 650 javnih ličnosti koje su podržale Aleksandra Vučića, lidera Srpske napredne stranke, u trci za predsednika Srbije.

 

Ona je ekskluzivno za „Alo!” otkrila motive takvog postupka, iako je poznato da ne voli da se bavi politikom.

– Svima je dobro poznato da nikada nisam javno podržala nijednog političara, iako su mi mnogi od njih kućni prijatelji. Nijednog trenutka se nisam dvoumila da ovog puta stanem uz Aleksandra Vučića jer ga poznajem 20 godina i znam da je spreman da uradi mnogo toga da Srbiji i narodu koji živi u mojoj domovini bude bolje. Sve ono što je uradio na poziciji premijera samo je učvrstilo moje mišljenje i veru da on pravi čovek, koji zaslužuje funkciju lidera Srbije – kaže Ceca i dodaje spisak razloga zbog kojih je odlučila da poverenje pokloni Vučiću.

Advertisements

– Moj glas i javno istupanje zaslužio je borbom za mir u regionu, koji je veoma bitan u vođenju politike naše zemlje, finansijsku stabilnost Srbije i građenje našeg statusa u Evropi i svetu. Smatram ga zaslužnim što je naša zemlja na pravom putu prosperiteta i što je danonoćno radio kako bi putanja naše zemlje bila uzlazna – rekla je Ražnatovićeva za naš list.

 

Ona kaže da je uvek verovala u Vučića i kao političara i kao čoveka.

– Aleksandra poznajem kao čoveka i kao takav je oduvek imao moje poverenje, a onda me je uverio da je kao političar podjednako dobar kao i čovek. Imam puno poverenje u njega da će svojim angažovanjem uneti promene u onim segmentima nešeg društva i države kojima su promene neophodne i da neće stati dok ne ispuni svoj cilj. Njegova upornost pokazala se kao odličan adut za bolje sutra Srbije – zaključuje Ražnatovićeva.

Građani su na internetu mahom negativno reagovali uz konstataciju da se CECA šlepa uz sadašnju vlast jer hože da izbegne odgovornost zbog navodnog pranja novca za vreme poslovanja u FK OBiliću,

 

ALO NOVINE

Advertisements

error: