GORI ZGRADA SNS POSLANIKA! Svi stanari evakuisani

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Više od 30 vatrogasaca učestvovalo je u gašenju požara s 10 vozila.

 

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović jutros je preživeo porodičnu dramu kada je izbio požar u jednom od solitera, na 17. spratu, u beogradskom naselju Banjica.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

Baš u tom soliteru on živi sa suprugom i decom dugi niz godina. Đukanović je u vreme izbijanja požara nije bio u stanu ali su njegova žena i deca bila u stanu.

 

– Supruga mi je javila da je izbio požar. Mi živimo na vrhu solitera, na 22. spratu. Zgrada je bila puna dima. Supruga i deca, kao i svi stanari u zgradi, bili su isprepadani jer nisu imali gde da pobegnu – rekao je Đukanović za Alo i naveo da veliki problem predstavljaju požarne stepenice i pijaca koja je u blizini.

Advertisements

 

– Najveći problem je što čak i da hoćete da bežite vi nemate gde, jer su požarne stepenice zatvorene! Čak i da nisu na njima ima svega i svačega što stanari ostave. Ono što je još veći problem i što nas stanare te zgrade jako deprimira jeste to što vatrogasna kola, kada su stigla, nisu mogla da priđu zgradi zbog automobila koji su tu bili parkirani. Mi tu imamo pijacu koja je 2000. godine bespravno napravljena. Ljudi dođu na pijacu, nemaju gde da se parkiraju, onda se parkiraju tu oko zgrada – kazao je poslanik i apelovao da se izgradi parking ili da se skloni ta pijaca.

 

– Svi stanari u našoj zgradi mole da se to uradi. Ili da se pijaca prilagodi i da se napravi parking tamo gde je bio “Pazl grad”. Nadam se da će neko shvatiti ozbiljnost situacije, jer je ovo moglo da bude fatalno. Sva sreća da niko nije poginuo. Postavlja se pitanje šta da radi onaj na najvišem spratu kada nema gde da beži, a dim je u zgradi i može da se uguši – objašnjava on i dodaje da je problem još veći tokom vikenda kada su pijačni dani.

 

KURIR

Advertisements

error: