GORAN VESIĆ: Svakom prigradskom naselju stiže fontana

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gradski menadžer Goran Vesića čestitao je praznik rada i rekao da Prvog maja slavimo rad, koji je osnovni pokretač napretka čovečanstva, kao i to da kao grad imamo razlog da budemo zadovoljni ovog Prvog maja jer je nezaposlenost u Beogradu prošle godine bila na rekordno niskom nivou.

 

– Prvi put posle deset godina nezaposlenost je pala ispod 100 hiljada. Procene Evropske komisije su da će nezaposlenost u Srbiji pasti. Predsednik Srbije je rekao da će nezaposlenost biti ispod 10 odsto u narednom periodu. Obezbeđivaće se radna mesta – istakao je Vesić.

 

On je dodao da će danas posetiti Javna preduzeća da se zahvali ljudima koji rade za Prvi maj.

Advertisements

 

On dodaje da je razgovarao sa premijerkom Brnabić i da bi Ministarstvo kulture trebalo da raspiše međunarodni konkurs za izgradnju opere i baleta.

 

– To je na mestu današnjeg Staklenca, tako da kada se to izgradi Trg Republike će biti pravi centralni trg. Predsednik Vučić je predložio da se u Beogradu uradi 50 novih fontana i mi smo analizirali njegov predlog, u tome su učestvovale sve nadležne institucije i uspeli smo da odredimo 54 lokacije na kojima je moguće uraditi fontane – kazao je Vesić.

 

On ističe da su posebno ponosni što će svaka prigradska opština u Beogradu dobiti po jednu fontanu.

 

IZVOR: Republika.rs / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: