GOJKOVIĆ ZA PINK: Vučić je čudo napravio od Srbije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da članovi Saveza za Srbiju vode hajku protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer pokušavaju da sakriju otvaranje fabrika i napredak Srbije.

 

Oni ne znaju kako da odgovore na to što on skoro svaki dan otvara po jednu novu fabriku u Srbiji. To se nije dešavalo u novijoj istoriji naše države. Drastično je smanjena nezaposlnosti i njima je krivo što mnoge žene nalaze posao, što mogu da budu samostalne i pomognu svojim porodicama. Oni žele nekim glupostima i hajkom na Aleksandra Vučića da zamažu tu činjenicu – kazala je Gojković za Novo jutro televizije Pink.

 

Ona je komentarišući ponašanje pojedinih poslanika opozicije i njihove optužbe da ih prekida i kažnjava, rekla da oni nju kažnjavaju, jer mora da sluša uvrede na račun Aleksandra Vučića i kolega iz SNS-a.

Advertisements

 

– Oni kažnjavaju mene, jer svaki dan moram da slušam ili odgovaram na morbidne političke poruke poslanika koji su sad sebe nazvali Savez za Srbiju. Njima je u redu da ženu koja se bavi politikom i koja zauzima jednu od najviših državnih funkicja, a to je premijerka, gospođa Ana Brnabić, da je, kako je rekao njihov čelnik Veselinović, treba zatvoriti usa Afroamerikancem koji je dugo bio na robiji, onda je silovati, a da građani Srbije to gledaju. Mislim da to nije normalno i da je to za lečenje – ocenila je Gojković.

 

PINK.RS / PINK

Advertisements

error: