GLUMICA NELA MIHAJLOVIĆ: Podržavam proteste naroda, dosta je!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Imam dve ćerke. Učim ih da budu svoje, da ne budu deo „krda“, da imaju svoje mišljenje koliko god da je različito i da mogu da ga saopšte a ne da se boje da će zbog toga biti prozvane, targetirane od društva u kome odrastaju, kaže za Danas glumica Nela Mihailović, objašnjavajući šta su njeni lični motivi da podrži građanske proteste.

Više od 400 umetnika i saradnika su to učinili zato „što brane slobodu govora i stvaralaštva i osnovna načela demokratije. Potpisali su se, kako stoji u tekstu iznad njihovih imena i prezimena, zato što se „bore protiv zloupotrebe medija u obračunu sa političkim neistomišljenicima“.

Advertisements

Kažu „da traže nezavisnost institucija i pravo da upute principijelnu kritiku, da jezikom argumenata ukazuju na probleme u društvu“.

 

Nela Mihailović ističe da bi volela da njena deca ostanu u zemlji, tvrdi da ih uči da „upornošću, vrednim radom, poštenjem i čestitošću mogu da napreduju i stignu do cilja koji su sebi zacrtale“ – Želim da moje ćerke ostanu u ovoj zemlji i da se u njoj osećaju slobodne. Zbog toga sam stavila svoj potpis – zaključuje Nela Mihailović.

 

Izvor: Danas

Foto: Novosti

 

Advertisements

error: