GLUMI MESIJU! VESIĆ: Promeniću tok reke u Beogradu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Izmeštanje korita Topčiderske reke veoma je važan projekat koji je neophodan da bi se pristupilo rekosntrukciji Bulevara partrijarha Pavla, čijim će se proširenjem omogućiti građanima Rakovice povezivanje sa Mostom na Adi, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

 

Vesić, koji je sa predsednikom opštine Rakovica Vladanom Kocićem bio u vanrednoj inspekciji radova na izmeštanju korita Topčiderske reke, rekao je da bi radovi trebalo da se završe do juna sledeće godine, kada kreću radovi na prošerenju Bulevara, koji će se izvoditi iz dva dela.

On je istakao da Bulevar partrijarha Pavla, posle rekonstrukcije, sa postojeće dve treba da ima šest traka, uključujući i biciklističku i pešačku stazu.

Advertisements

 

Prema njegovim rečima, rekonstruisani Bulevar partrijarha Pavla, u dužini od 3,5 kilometara biće sastavni deo spoljne magistralne tangente i povezivaće most na Adi Huji i Most na Adi.

 

Most preko Ade Huje treba da počne da se gradi 2019. ili 2020. godine.

Svi projekti koje izvodimo u Beogradu vezani su jedan za drugi. Završavamo postavljanje tramvajske pruge preko Mosta na Adi do juna naredne godine, da bismo istog časa počeli sa izmeštanjem Starog savskog mosta i izgradnjom novog, kao i tunela koji će povezati Savu i Dunav, najavio je Vesić.

 

AUTOR TEKSTA: Pink / Dostajebilo.rs

Advertisements

error: