GLUMAC VIKTOR SAVIĆ: Prvo Čavić pa Ivana dokle da vređaju srpske sportiste!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Srbija je ostala u šoku nakon što srpska atletičarka Ivana Španović na sinoć održanom Svetskom prvenstvu u skoku u dalj nije osvojila zasluženu zlatnu medalju. Nepravda je pogodila čitavu naciju, kao i glumca Viktora Savića koji nije izdržao a da se ne oglasi na društvenoj mreži Instagram.

On nije mogao da ostane nem posle sinoćnjeg skandala, a na Instagramu je podsetio da se slična stvar desila i našem plivaču Miloradu Čaviću na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, kada je nepravedno izgubio od Amerikanca Majkla Felpsa.

Advertisements

“Nismo dugo čekali na novu nepravdu prema takmičaru iz Srbije.. Pa, je l ovo ispod 7?! Pa, je l ovaj desno prvi?! Veliki nam opet pokazuju koliko su mali, samo mi to brzo zaboravljamo i već sutra im se ponovo divimo i želimo da budemo kao oni. Kao oni…”, napisao je Viktor Savić na društvenoj mreži, a brojni pratioci su podržali glumca i dali podršku Španovićevoj.

Podsetimo, Ivanin skok, koji je bio preko 7 metara i dovoljan za zlatnu medalju. Skraćen je jer se broj na leđima otkačio pri skoku i ostavio trag u pesku na 6.91 metara. Atletski savez Srbije uložio je žalbu na ovu odluku, ali nažalost ona nije prihvaćena.

(Kurir.rs, Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić, Reuters)

Advertisements

error: