GLUMAC SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Novinarka Studija B je kamenjarka

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Novinarka Barbara Životić, nakon izveštavanja sa sinoćnjeg protesta, postala je meta napada opozicionih predstavnika i simpatizera, uz korišćenje najstrašnijih uvreda, ali i direktnih pretnji po fizičku bezbednost nje i njene porodice.

 

Nakon što je izveštavala sa sinoćnjeg protesta opozicije u Beogradu, novinarka “Studija B” Barbara Životić kaže da je dobila salve uvreda i pretnji na društvenim mrežama od simpatizera opozicionih stranaka, ali i pojedinih lidera.

 

– Sve je počelo i pre uključenja, dok sam se pripremala. Upadali su mi u kadar, a svaki novinar zna kako to izgleda i koliko je teško skoncentrisati se kada imaš desetak ljudi oko sebe koji te ometaju. Ovo se definitivno i videlo na snimku, a problem je nastao kada se emisija završila i kada su počele da mi stižu preteće poruke – kaže za Pink Životićeva.

Advertisements

 

Kako dodaje, preteće poruke joj i dalje stižu.

– Počeli da prete mojoj porodici, imam mlađeg brata i sestru od sedam godina i počeli su čak da šeruju moje privatne slike sa njom, iako ovo nema nikakve veze sa jednom 7-godišnjakinjom – kaže novinarka.

Glumac Sergej Trifunović je napisao: 

Jel veruje neko da sam ovoj kamenjarki uleteo u kameri reko “Vučiću pederu” iz zajebancine, taman kad je zavrsila javljanje?? Nisam ni znao ko je, ali taj pogled.

 

PINK.RS

Advertisements

error: