GLEDAJ SIROTINJO! Vojislav Šešelj ulazi u RIJALITI na PINK dobio je 100,000 evra!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Željko Mitrović mi je unapred dao pare. Sudiću bolje nego sudije u Sheveningenu i dokazaću da sam bolji pravnik od njih. Trudiću se da budem zabavan. Neću da spavam sa starletama.

 

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović isplatio je juče Vojislavu Šešelju čak 100.000 evra za ulazak u rijaliti Zadruga na 24 časa, zvanično nam je potvrđeno u SRS.

Lider radikala će u Zadruzi imati ulogu ‘haškog sudije’ i presuđivaće u sporovima između ostalih ukućana. Šešelj je pristao da u rijalitiju nosi togu i periku kao sudije u Haškom tribunalu, a plan je da njegova suđenja u ‘Zadruzi’ započnu sutra oko 21 čas i traju sve do nedelje ujutro!

Vojislav Šešelj u izjavi za Informer potvrđuje sva naša saznanja i kaže da će mu najveći problem biti kako da ostane budan pošto je navikao da rano leže.

Advertisements

– Željko Mitrović je ispunio ono što je obećao. Isplatio mi je za početak 100.000 evra da uđem u Zadrugu. Tamo ću imati ulogu ‘haškog sudije’, a koliko znam, već su mi spremili sudijsku odoru… Sudiću bolje nego što to rade sudije u Sheveningenu. Dokazaću svima da sam bolji pravnik od njih! Ne poznajem nijednog učesnika, pa neću biti pristrasan. Trudiću se da budem zabavan koliko je to moguće u kasne sate, jer je poznato da jako rano ležem… – kaže Šešelj.

Na pitanje zašto je odlučio da uđe u rijaliti šef radikala kaže da svi gledaju taj program iako se često javno zgražavaju i foliraju.

– Programi velike gledanosti treba da se emituju, ali bez preterane vulgarnosti. Sve ovo je deo života. Političar mora da poznaje narod, zato je ovo za mene izazov. U političkom radu su mi pomogla iskustva s drugim ljudima, a ovo je prava prilika da nastavim sa tim. Naravno, ne planiram da delim krevet s nekom takmičarkom. Ipak sam čovek u godinama. Sa 63 godine ne bih se usudio da tako nešto pokušam ni u privatnom životu, a kamoli pred kamerama… – naglašava Šešelj.

Analitičar Vladimir Pejić, s druge strane, ocenjuje da Šešelju ulazak u rijaliti neće ni štetiti ni pomoći.

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: