GEJ LOBI UDARA NA ŠKOLE U SRBIJI! U Knjigama za decu ljubljenje gejeva i lezbejki!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U Obrazovnom paketu za učenje o temi seksualnog nasilja, nastavnicima se sugeriše da đake uče da potpuno izjednačavaju gej i heteroseksualnu ljubav… Stručnjaci: Ovo je klasično popularisanje homoseksualnosti među učenicima.

 

Nastavnici u svim srpskim školama dobili su zvaničnu preporuku da đacima sugerišu da u potpunosti izjednačavaju gej i heteroseksualnu ljubav, saznaje Informer!

Ministarstvo: Moraćemo to da doradimo

U Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja napominju da su obrazovni paketi samo preporuka i da je u planu da se radi njihovo dorađivanje i menjanje.

Advertisements

– Direktori svih školskih ustanova su dobili ove pakete, ali nisu u obavezi da ih primenjuju. U saradnji sa stručnim saradnicima u školama u planu je da se uskladi njihov sadržaj sa uzrastom dece. U nekim delovima autori su ipak našu decu shvatili preozbiljno – kažu u Ministarstvu prosvete.
Naime, u Obrazovnom paketu za učenje o temi seksualnog nasilja, koji je Ministarstvo prosvete podelilo svim školama, doslovce piše da učenicima treba objasniti da je “ljubav između dva dečaka potpuno isto osećanje kao ljubav dečaka i devojčice”.

Ovaj paket namenjen đacima osnovnih i srednjih škola za izučavanje na časovima biologije pedagozi i psiholozi smatraju skandaloznim “jer populiše homoseksualizam i liči na eksperiment”.
Lascivni saveti

Primera radi, u uputstvu koje je ministarstvo radilo u saradnji sa Trauma centrom, na stranama 348-350 piše detaljno uputstvo šta nastavnik treba da kaže đaku dečaku koji mu se požali da se zaljubio u druga.

 

IZVOR INFORMER

Advertisements

error: