Gej aktivista PROTIV PARADE! Moje “kolege” uzimaju strane pare da prave haos u Srbiji

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Poznati LGBT aktivista i urednik magazina “Optimist” Predrag Azdejković tvrdi da gej-parada u Beogradu ne služi ničemu osim ličnoj koristi organizatora!Prema Azdejkovićevim rečima, iza svega se samo krije veliki novac.

Kako tvrdi, dok je običnim gejevima sve gore, čelnici Prajda Goran Miletić i Boban Stojanović žive sve bolje. – Godišnji budžet Prajda, prema podacima APR, prošle godine je bio 55.000 evra, a Stojanovićeva “Kvirija” je imala budžet od još 15.000 evra… Mogu da se kladim da je sve otišlo na njihove plate.

Advertisements

Nevidljivi su tokom cele godine, a onda se pojave sedam dana pre parade i dobiju neverovatnu medijsku vidljivost, a zajedno s njima i ultradesničari – ističe Azdejković. On otkriva da je Miletić od parade napravio ogroman biznis i da ne trpi nikoga ko pokuša da mu se suprotstavi. – Miletić je regionalni direktor švedske organizacije “Sivil rajt difenders” i na njegovom platnom spisku su sve organizacije uključene u Prajd.

Oni koji ga kritikuju ne mogu da se uključe. S druge strane, podržavaju ga zapadni ambasadori, kojima je u interesu samo da izvrše politički pritisak na Vladu Srbije da se održi kakva takva parada… – navodi Azdejković i dodaje da u upravnom odboru srpske gej parade sede umetnik iz Njujorka, gej aktivisti iz Soluna i Moldavije, koji ni na koji način ne kontrolišu rad Prajda.

Informer.rs

Advertisements

error: