GDE SI NESTAO VUČIĆEVIĆU!? – Nedostaju nam tvoji DRŽAVNI UDARI na PINKU!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

I tako. Prošlo je nekoliko meseci od državnog udara u režiji Željka Mitrovića i Aleksandra Vučića, a u direktnom izvođenju ministra policije Stefanovića, Vulina iz Vojske Srbije i urednika Informera Vučićevića Vučka.

 

Ipak “najomiljeniji” nam akter i glavi glumac je sigurno urednik i vlasnik Informera Vučićević.

Pričao je tako napašće nas dok je Vučić u Kini, biće haosa i krvoprolića u Srbiji. Tajkuni i vanzemaljci uzjahaće Srbiju i nastupiće Smak svetova u trajanju od 1000 godina. 

 

Ako Alek Vučić ne pobedi, desiće se nešto strašno, pašće nebo na glavu i slično. Ruku na srce, nedavno je Srpski telegraf objavio “ekskluzivnu” informaciju kako američka CIA planira da otruje Vučića. Ipak, nije to ono pravo. Nije zabavno dok Vučićević to ne odradi. 

Advertisements

 

Ako ga ujutro ne vidimo na Pinku kako u Jutarnjem programu urla, pa taj dan ne vredi ni ustajati. Kako ćemo bez Vučka!?

 

Ipak naš Vučko (crvendać iz Informera) povukao se sa svojim državnim udarima. Na kratko nadamo se jer nam već nedostaje. Tačno je da je počeo sa naslovnim stranama kako Šapić, Đilas i Mišković tajkun – aždaja spremaju pakt protiv Vučića, ali nije to baš državni udar. Spominje on često i Rodića reketaša, Saleta prangiju, Zokija bundu, Šapića Gangulu, ali nije naš Vučko crvendać još u punoj snazi.

 

Pa kakav je to državni udar bez Soroša, CIA, MI6, Iluminata, nepoznatih moćnika iz Vašingtona, Srđe Popovića iz OTPOR-a ili zavere Sergeja Trifunovića!?

Možeš ti to Vučko, vrati se jedva čekamo! 

 

IZVOR: Dnevni Žurnal – Miloš Ćupurdija

 

Advertisements

error: