FRKA U POLITIČKIM KRUGOVIMA! BELI jači od ČANKA, TADIĆA, ČEDE, RADULOVIČA i Jeremića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sudeći po procenama kladionice drugi krug je izvestan, a izlaznost će biti na granici od 57 odsto. Pogledajte detaljno kako šanse kandidata procenjuju oni kojima zarada od toga zavisi.

 

Mozzart kladionice izbacile su kompletnu ponudu za predsedničke izbore 2017. godine, te ljubitelji klađenja mogu da tipuju ne samo na pobednika već i na procenat glasova koji će kandidati osvojiti u prvom krugu.

Advertisements

Može da se tipuje i na izlaznost koja će se po procenama Mozzarta kretati na granici od 57,5 odsto. Prema procenama kladionice, Aleksandar Vučič će u prvom krugu predsedničkih izbora osvojiti 48,6 odsto, Saša Janković 16,1 odsto, Vuk Jeremić je na granici od 14,7 odsto, lider Dveri Boško Obradović 2,9 odsto, Luka Maksimović (Beli Preletačević) 3,1 odsto, lider DJB Saša Radulović 2,3 odsto, a Aleksandar Popović ispred DSS 1,95 odsto. Lider LSV Nenad Čanak je „procenjen“ na 0,85 odsto glasova.
Interesantno je da je kvota na Belog Preletačevića jutros bila 2,5 da bi tokom dana porasla.

Ova kladionica navodi da je za pojedine kandidate nemoguće odrediti granicu zbog čega je za Miroslava Parovića, Predraga Vučetića i Milana Stamatovića ponuđena samo opklada „pobednik izbora“ sa kvotom 2.000.

 

IZVOR: MONDO

Advertisements

error: