FOTOGRAFIJA KOJA JE RASPLAKALA SRBIJU! Dete koje umire od raka, pomoći nema!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Život nije lep, napisala je očajna majka uz potresnu fotografiju i priču o kanceru koji izjeda njenog desetogodišnjeg sina.

Ona je htela da pokaže kako je ova teška bolest uništila život njenom detetu, kako je uticala na njihovu porodicu i prijatelje.

“Pre nego što me osudite za objavljivanje ove fotografije i kažete kako ubijam dostajanstvo detetu, znajte da sam ovo učinila kako bih pokazala da život nije uvek lep. Ovo je realnost”, napisala je ona.

Advertisements

U fejsbuk postu ona objašnjava kako dete više ne kontroliše osnovne funkcije, kako je kost i koža iako ga ona po ceo dan moli da nešto pojede. Kako navodi, dečak stalno spava sa njom jer se plaši da će mu se nešto dogoditi u snu, a to nešto je smrt.

“Usred noći vodimo razgovore o tome da li će kad umre otići na nebo i da li će tamo sresti tatu, da li će u raju moći da se sa njim igra i priča”, piše ova očajna majka i dodaje da njen sin pije po 44 pilula nedeljno i često joj govori kako ne može više da izdrži, kako neće doživeti svoj 11. rođendan.

 

ALO

Advertisements

error: