FEDERER: Nemam šta da pričam sa Đokovićem

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Rodžer Federer prokomentarisao je neslaganje sa Novakom Đokovićem i ostavku Džastina Gimelstoba sa mesta predstavnika igrača u ATP.

 

Amerikanac se povukao zbog pritiska javnosti nakon što je u SAD proglašen krivim za “nasilan napad” na bivšeg prijatelja Renalda Keplana pred njegovom ženom i detetom.

Najuticajniji teniseri, poput Federera i Nadala, nisu hteli da u javnosti pričaju o tome da li podržavaju Amerikanca ili ne, izuzev Vavrinke i Marija, koji su glasno i jasno rekli da njemu nije mesto u tenisu.

 

“Mislim da je to bila ispravna odluka Džastina. Mora da reši svoje probleme”, rekao je Federer, koji još uvek nije pričao sa predsednikom Saveta igrača Novakom Đokovićem o celoj situaciji.

Advertisements

Švajcarac je u martu zamerio Đokoviću što nije imao vremena da priča s njim u trenutku kada je Srbin inicirao ostavku Kermoda.

 

“Ne možemo o tome preko telefona, obojica imamo dosta obaveza. Nemamo ni mnogo o čemu da pričamo. Trenutno je sve u redu, odlučeno i ispravno. Osećam da nema potrebe da diskutujemo o tome. Možda samo o budućnosti tenisa. Mnogo je pitanja. Ali to nije hitno”, rekao je Federer za švajcarske medije.

 

S obzirom da je Gimelstob bio jedan od ključnih faktora u povlačenju Krisa Kermoda sa mesta direktora ATP posle tekuće sezone, mnogi smatraju da bi on trebalo da ostane na toj funkciji.

 

Autor Vesti: B92 Portal

Foto: Reuters

Advertisements

error: