FARSA OD ZEMLJE! MARIĆ: Policija će upasti u RIJALITI i uhapsiti Zorana zbog ubistva

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Poznati novinar tvrdi da će policija upasti u rijaliti dok Zoran Marjanović boravi u njemu i uhapsiti ga zbog ubistva njegove supruge Jelene Marjanović.

 

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, biće uhapšen uživo u rijalitiju “Zadruga”, tvrdi novinar Milomir Marić!

Prema rečima poznatog voditelja, Marjanovića su namerno namamili u taj rijaliti kako bi ga uhapsili i optužili za ubistvo.

– Ja sam to govorio i znao još pre mesec dana. Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubice njegove žene. To ubistvo je prava misterija, njega su namamili da tamo uđe kako bi ga stavili iza rešetaka – rekao je Marić uživo u emisiji “Dobro jutro, Srbijo” na Hepi televiziji.

On je objasnio da je Marjanović previše naivan i da je naseo na poziv koji će mu se obiti o glavu.

Advertisements

– On dobro treba da razmisli hoće li ući svesno u taj rijaliti i biti uhapšen ili će sedeti kod kuće i sačekati da istražni organi otkriju i uhapse onog ko je počinio taj jezivi zločin. Smatram da ako uđe u “Zadrugu”, sam sebi pravi klopku – ispričao je glavni urednik Hepija.

Vlasnik Pinka i autor projekta Zadruga Željko Mitrović odbacuje tvrdnje Milomira Marića da je namerno namamio Marjanovića u rijaliti. On ironično poručuje da će u velelepnom gradu koji je napravljen specijalno za ovaj rijaliti važiti zakoni iz “biblije” koja je napisana isključivo za ovaj šou.

– Zadruga ima svoju zastavu, grb, pravosuđe i policiju, tako da ne može Marić tamo da hapsi – odlučan je Mitrović.
Zoran Marjanović juče nije želeo da komentariše predviđanja Milomira Marića.

 

IZVOR: Informer.sr

Advertisements

error: