FARSA! Beograd na vodi dobio jednog stanara, svetla pale majstori!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Novootvoreni stambeni objekat u „Beogradu na vodi“, sa kulom od 20 spratova i 296 stanova, koju je subotu otvorio Aleksandar Vučić kako bi svečano uselio prve stanare, četiri dana od tada – manjka sa stanarima.

 

Naime, kako nezvanično saznajemo, u kulu se uselila samo jedna porodica, u stan na jedanaestom spratu, koja pored pogleda na reku ima priliku da uživa i u zvucima građevinskih radova. Naime, elitno polugradilište u narodu poznatije kao i „BGD na H20“, svetlima koja su uključena u stanovima obasjava majstorima prostorije kako bi mogli pedantno da obavljaju svoj posao.

 

Sem par otvorenih lokala ispod stanova, ostali su napušteni i prazni, kao i podzemni parkinzi. Doduše, u par navrata oko lokala su se skupljali ljudi, šetači sa keja, kako bi izbegli kišu. Upitani za mišljenje oko useljenja stanara rado su proćaskali:

Advertisements

 

– Sad baš komentarišemo, videli smo na par mesta svetla, ali i sa jedne i sa druge strane, rade ljudi, građevinci, kaže jedna sugrađanka.

 

– Svuda su upaljena svetla, dodaje mladić.

 

– Meni ne ide da rade građevinci i da unutar ljudi žive. Krenuli smo odozgo da bi videli i jednu i drugu zgradu, ispred nosa su nam, tu u blizini živimo, ali verujte mi da ne znamo da li u njima neko živi, kažu komšije elitnog objekta u najavi. Doduše, dosta njih i nije htelo da komentariše, pa smo dobili i odgovore, „mani me, ne mislim ništa“, kao i „stvarno ne znam, došao sam da vozim bajs sa detetom“.

 

AUTOR TEKSTA: B92 / Gerila.rs

Advertisements

error: