FARAONSKA DINASTIJA! DAČIĆ obećao političku funkciju unuku Slobodana Miloševića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Žurka nije mogla da prođe bez čuvene „Miljacke“, a lider socijalista poručio Miloševiću junioru da mu čuva funkciju u SPS.Marko Milošević, sin Marka Miloševića i Milice Gajić i unuk pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića, proslavio je preksinoć 18. rođendan u restoranu „Konak“ u Požarevcu!

Među najbližom rodbinom i prijateljima na proslavi je bio i šef socijalista Ivica Dačić sa sinom Lukom i suprugom Sanjom. Kako nam je priznao lider SPS, žurka nije mogla da prođe bez njegove čuvene „Miljacke“.
– Zamolili su me da to otpevam i naravno da sam pristao. Na slavlju su bili samo rođaci i najbliži prijatelji, nas osamdesetak. Od političara sam bio jedini. Marko je divan dečko, moj Luka i on su vršnjaci – rekao nam je Dačić.

Advertisements

Šef socijalista kaže i da na proslavi nije pričao sa Markom o tome da li i dalje stoji iza svoje želje da se, kad postane punoletan, učlani u SPS, ali je rekao:
– Bilo bi mi drago da se učlani, a ja mu, naravno, čuvam funkciju.

Podsetimo, Marko Milošević je u ekskluzivnom razgovoru za Kurir prošle godine rekao da mu je deda Slobodan uzor, pa će zbog toga, čim završi gimnaziju, upisati pravni fakultet, a na pitanje da li planira da se bavi politikom, rekao je:

– Politika je nešto što je meni i mojoj porodici nanelo mnogo zla. Ipak, kad napunim 18 godina, razmišljam da se simbolično učlanim u SPS, partiju koju je moj deda osnovao.

KURIR

FOTO: Privatna arhiva

Advertisements

error: