Evo koliko je para dobila ANITA MITIĆ da pravi haos po Srbiji! – 1.004.237 evra ~

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Objavljujemo ko sve plaća soroševsko-šiptarsku Inicijativu mladih za ljudska prava da u našoj zemlji zavodi najcrnji fašistički teror

Inicijativa mladih za ljudska prava, soroševsko-šiptarska organizacija koju predvodi Anita Mitić, od početka 2014. do januara 2017. godine dobila je od zapadnih vlada, ambasada, fondacija i institucija čak 1.004.237 evra, pokazuje dokumentacija do koje smo došli.
Strane agenture
Po ovoj logici i NATO bombarder bi mogao da nas nekažnjeno bombarduje, samo ako plati porez! Ovakve NVO isključivo služe za rušenje Srbije
Milorad Vučelić, glavni urednik nedeljnika “Pečat”
Ove silne pare Inicijativa je dobila da bi pravila haos u Srbiji i sprovodila najcrnji fašistički teror kakav je viđen nedavno u Beškoj kada su aktivisti ove organizacije upali na skup SNS na kome je govorio pukovnik Veselin Šljivančanin i prekinuli ga pritom prisutnima psujući majku srpsku!?!


‘Sve je istina’
Anita Mitić, šefica Inicijative mladih, preksinoć je u emisiji ‘TV debata’ na Pinku pritisnuta dokazima koje je iznosio naš glavni urednik Dragan J. Vučićević priznala da dobija milionske donacije sa Zapada.
Ona je, međutim, odbila da kaže koliko je ukupno para u poslednje tri godine dobila od stranaca. Informer zbog toga objavljuje spisak svih NATO-EU donacija koje su uplaćene na račun ove neofašističke organizacije.
Prema dokumentaciji koju posedujemo, Inicijativa mladih je veliki novac dobijala od američke fondacije NED, Ambasade Velike Britanije, Maršalovog fonda, ali i direktno od Evropske unije…

Advertisements


Anita Mitić juče se nije oglašavala ovim povodom, ali je još u emisiji, suočena sa brojnim dokazima, priznala da je plaćaju strane ambasade i ustvrdila da je svaku uplatu uredno prijavila državi i platila poreze.
– Mogu da pogledam papire i potpišem da je sve to istina! Jedna od tih uplata potrošena je na “Samit mladih u Sarajevu”, kad se okupilo oko 400 mladih iz regiona. Želimo da niko ne mrzi komšiju, već da ga upozna. Mi plaćamo poreze i zapošljavamo ljude… – ustvrdila je Mitićeva, ne želeći do kraja da otkrije kako su tačno i na šta konkretno potrošene milionske donacije.
Voli Tačija, Haradinaja i lažnu državu Kosovo
Anita Mitić je tokom emisije na TV Pink rekla da se na prvi pogled zaljubila u lažnu državu Kosovo i da se ona i njeni saradnici redovno sreću sa Hašimom Tačijem i Ramušom Haradinajem!
Istovremeno je, podržana od lidera LDP Čedomira Jovanovića, rekla i da priznaje “nezavisno Kosovo”, a više puta je istakla da je danas u Srbiji sve nenormalno!?!


Bivši oficir JNA Veselin Šljivančanin, koga su fašisti iz ove organizacije napali u Beškoj, kaže da nije ratni zločinac iako ga tako nazivaju, već da je u Hagu osuđen za “pomaganje u mučenju zatvorenika nereagovanjem”.
– Mene su osudili na osnovu svedočenja lažnih svedoka, čoveka nalik Aniti Mitić. Osuđen sam samo zato što nisam vikao na vojnike. Dakle, nikakve zločine nisam počinio, a sve i da jesam, kaznu sam odslužio i imam pravo da govorim. Ovim plaćenicima, međutim, smeta istina. Oni moraju da pravdaju silne pare koje dobijaju sa Zapada – podvlači Šljivančanin.
Rušenje države
Glavni urednik nedeljnika “Pečat” Milorad Vučelić ističe da bi država trebalo da se pozabavi ovim pitanjem.
– Po ovoj logici i tuđinski bombarder bi mogao da nas nekažnjeno bombarduje ako plati porez! Ove i ovakve organizacije isključivo služe za rušenje Srbije i ništa više. Treba primeniti ruski model i naznačiti na svakoj NVO ‘finansirana od toga i toga’ ili kao na Zapadu u SAD označiti ih kao “strane agenture” – zaključuje Vučelić.

 

INFORMER

Advertisements

error: