EVA RAS IZVREĐALA EMIRA KUSTURICU: Ma njegovi filmovi nisu ni za goli KU#AC!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Cela Srbija zabezeknuta…

Glumica Eva Ras je poznata po tome što nema dlake na jeziku, a ovoga puta je iskritikovala Emira Kusturicu i njegove poslednje filmove.

Eva Ras smatra da se Kusturica uobrazio i tvrdi da on nije isti čovek sa kojim je snimala kultno ostvarenje “Otac na službenom putu”.

– Kusturica je izjavio da je u Veneciju otišao kao niko, a došao kao neko. Pobožna sam Jevrejka i uvredim se kada tako nešto pročitam, jer bog nikoga nije stvorio da bude niko. Svi smo mi neko. Ja sam čak igrala u njegovom filmu, i strašno volim njegov talenat, ali ne volim njegovu priču da ima malih i velikih ljudi. Svi smo jednaki. I neka baba koja više ne igra uloge, ne radi, čuva tri unuke, i ona je isto što i ja. Pomaže svojoj deci da odgajaju decu – izjavila je Eva Ras koja nema baš sjajno mišljenje o novijim Kusturičinim filmovima.

Advertisements

– Nisam gledala “Na mlečnom putu”, gledala sam “Zavet” i sve druge filmove i taj njegov talenat, moram da priznam, polako se ispušava. Filmovi su mu u poslednje vreme go k****. Nije to više kao kada je snimao “Otac na službenom putu” i “Doli Bel”. Ja sam igrala u filmu “Otac na službenom putu”. On je tada bio drugačiji čovek i zbog toga je taj film veličanstven. I zato “Zavet” nije, jer je sada drugačiji čovek. Neko ga je naveo da pomisli da je “veliki”, a kada sam ja snimala sa njim, on je pravio veliki film, ali nije razmišljao koliko je veliki čovek. Kada smo imali premijeru filma na festivalu u Puli, mi smo tamo došli u gaćama i papučama, bez glamura. To je Kusturica uveo u svet filma, a sada nosi leptir-mašnu i fura glamur – zaključila je slavna glumica.

Izvor: srbijadanas.com

Advertisements

error: